Arenas stavio 100.000 dolara na stol, ali se Young nije pojavio na šuterskom obračunu

Agent Zero se oprostio sa 32, ali i dalje je sjajan

Arenas stavio 100.000 dolara na stol, ali se Young nije pojavio na šuterskom obračunu

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda Washington Wizardsa Gilbert Arenas izazvao je nekadašnjeg saigrača Nicka Younga na šuterski obračun za 100.000 dolara.

Postigli su dogovor da se nađu u dvorani sa po 100.000 dolara. Onaj koji bi pogodio više šuteva za tri poena uzeo bi sav novac, ali se Young nije pojavio.

Vjerovatno je i sačuvao dobru sumu novca jer je Agent Zero, iako već četiri godine izvan košarke bio fantastičan i pogodio je 95 od 100 šuteva.

"Umalo sam srušio stari rekord od 96 ubačaja. Sjedio sam na kauču i gledao Netflix jebene četiri godine i ubacim 95 od 100 pokušaja. Sad me pustite da se vratim na kauč. Puštaju "Crnog pantera" na Netflixu", poručio je Arenas.

Ovaj košarkaš je karijeru završio sa 32 godine, a jedan je od najboljih izbora druge runde drafta ikad i prosječno je po meču ubacivao 25 poena.

Top Komentari

dobojan90
Mašina!!!
12 0
Keno
Protiv ovog neni mogao Steph Curry, kakav Nick Young
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi