Aston Villa i Everton vrebaju situaciju oko Diega

Nezadovoljan u Fenerbahceu

Aston Villa i Everton vrebaju situaciju oko Diega

Diego, nekadašnji fudbaler Werdera, Juventusa i Atletico Madrida, od ove sezone igra u turskom Fenerbahceu, gdje se ne osjeća baš najsretnije.

Ovaj 30-godišnjak je ove sezone upisao 17 nastupa za Fenerbahce u koji je stigao iz Atletica, sa kojim je u prošloj sezoni osvojio titulu prvaka Španije.

Postoji velika mogućnost da se Diego na kraju sezone oprosti od navijača slavnog turskog kluba i vrati se u neku od liga petice.

Za njega je interes otvoreno pokazala Aston Villa, koja se u turskim medijima spominje kao najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje. 

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Osim Ville, rasplet situacije oko Diega u Fenerbahceu će pratiti i Everton...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti