Bajić nakon pobjede: Ovo sve je nehumano za ekipu, ali i za mene kao trenera

Igokea je ponovo odigrala dva meča u dva dana

Bajić nakon pobjede: Ovo sve je nehumano za ekipu, ali i za mene kao trenera

S. Pašalić

Košarkaši Igokee su večeras ostvarili pobjedu protiv Slobode u Mejdanu sa 71:65.

Trener gostiju Dragan Bajić se nakon završetka osvrnuo na meč i dao svoj kratak komentar.

"Pa dobro, prvo bih čestitao mojim momcima jer je stvarno iznad napora i nehumano za sportiste, nehumano je za mene trenera jer znam koliko sam iscrpljen i umoran od svega jer teško je bilo i voditi utakmici, a da ne pričam o igranju"

"Jako teško je uvijek bilo gostovanje ekipi Slobode. Ja cijenim i poštujem rad trenera Pandže, mlad, perspektivan tim sigurno dobre atlete i sigurno je trebalo utrošiti večeras dosta energije da se dobije ova utakmica"

"Ja opet kažem, moj tim je odreagovao ono što sam ja zahtijevao, što se nije dešavalo u proteklim kolima kada je u pitanju BH liga. Ozbiljno su shvatili, ozbiljno ušli, posebno bih pohvalio ovu četvoricu mladih igrača koji su stvarno iznijeli večeras dobar teret što nam je cilj kroz BH prvenstvo, da njih što više afirmišemo"

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu od prve do zadnje minute. Taj pad koji se desio možda u toj jednoj četvrtini je sigurno djelo te sinoćnje utakmice i današnjeg puta, međutim eto opet smo skupili snage i energije da ostvarimo veoma bitnu pobjedu koja će nam značiti u nastavku kada je u pitanju BH prvenstvo"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi