Serija Budućnosti nastavljena i u Laktašima

ABA liga

Serija Budućnosti nastavljena i u Laktašima

E. Škorić

Košarkaši Budućnosti slavili su u Laktašima protiv Igokee sa 83:72 u meču 7. kola ABA lige.

Igokea je dobrim dijelom meča bila ravnopravan rival gostima iz Podgorice, ali Budućnost je u posljednjih deset minuta ubacila u brzinu više i završila posao, te stigla do pete pobjede u regionalnom takmičenju.

Prvu dionicu Igokea je dobila sa 20:19, ali je Budućnost na odmoru imala 45:42. Egal meč i u trećoj dionici, ali u četvrtoj je Budućnost bila bolja i tu je i prelomila stvari u svoju korist.

Ivanović je sa 18 poena predvodio Budućnost, Cobbs je ubacio 13, a Bamforth 11, dok je Šehović dodao 10. Vaughn je bio najefikasniji kod Igosa sa 20, Gagić je ubacio 14, a Evans 12 poena.

Igokei je ovo bio već šesti poraz, a u narednom kolu narednog vikenda gostuje Krki, dok će Budućnost ugostiti Partizan u derbiju 8. kola.

Igokea - Budućnost 72:83

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Igokea: Wright 3, Evans 12, Simeunović, Talić, Lešić 4, Kariniuskas 4, Green 6, Stević, Vaughn 20, Ilić 9, Kočić, Gagić 14.

Budućnost: Cobbs 13, Ivanović 18, Bamforth 11, Šehović 10, Starovlah, Martin 4, Ilić 2, Nikolić 6, Božić 7, Popović 4, Meiers 3, Nikolić 5.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi