Bajramović: Amerikanci se nisu adaptirali, neiskustvo nam je veliki problem
Bosna upisala novim poraz pred svojim navijačima

Novi poraz Bosne Royal

Bajramović: Amerikanci se nisu adaptirali, neiskustvo nam je veliki problem

S. Mlaćo

Novi poraz, peti u šest utakmica, upisali su košarkaši Bosne Royal večeras od Vogošće. Bosna je dotakla dno, a kriza u klubu je iz dana u dan veća i veća.

Već od samog početka večerašnjeg meča u Skenderiji bilo je jasno da će Vogošćani slaviti pobjedu, a košarkašima Bosne nije preostalo ništa drugo nego da svojim protivnicima pruže ruku.

Svoj komentar meča za SportSport.ba dao je trener Bosne Royal Denis Bajramović.

"Zadnji smo se skupili, pa nam treba vremena. Tu je dosta mladih igrača, otpustili smo dva stranca i shvatili smo da je bilo dosta lutanja. Vogošća je zasluženo slavila, mada sam očekivao drugačiju utakmicu. U mjesec dana smo vidjeli da se Amerikanci nisu adaptirali i sigurno smo od njih više očekivali", kazao je Bajramović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Moram sada se uglasiti sa Upravom šta i kako dalje. Momci rastu iz utakmice, pa vidjet ćemo. Neiskustvo je veliki problem, unese se nesigurnost i to je to". dodao je Bajramović.

Bosna se uoči ovog meča razišla sa Michaelom Malloryjem i Lelandom Kingom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi