Bosna Royal upisala drugi poraz

Bajramović: Gradina je zasluženo slavila, moramo sve analizirati

Samir Mlaćo

Bosna Royal je večeras upisala drugi poraz u novoj sezoni. Naime, Sarajlije su ugostile novog premijerligaša Gradinu i mimo svih očekivanja na kraju upisali poraz rezultatom 74:71.

Osjetila se u igri Bosne prije svega neuigranost, a priznao je to i trener Denis Bajramović.

"Čestitam prvo Gradini koja je zasluženo slavila. Mi nismo uspjeli ostvariti ono što smo planirali. U novom sastavu smo se htjeli našim navijačima predstaviti pobjedom, imali smo i neku prednost, ali to nije mirisalo na dobro. Odstupali smo od stvari koje smo dogovarali, ponijelo nas je ono kada smo se digli na 17 poena razlike i prestali smo igrati timski. Gradina je igrala timski i osjetio se žar kod njih", kazao je Bajramović.

"Moram sve analizirati i pribrati se. Kroz rad nešto možemo očekivati sa selekcijom koju imamo", dodao je tener Bosne.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Pojavile su se informacije da će upravo Bajramović biti privremeni selektor naše košarkaške reprezentacije.

"Ne znam ništa o tome. Imao sam utakmicu", dodao je Damjanović.

Top Komentari

ibrahim51
E Bajramovicu, Bajramovicu da si zamolio na Bas carsiji prolaznike da ti igraju pobijedili bi tu Gradinu.Slab si i ti i ti svi igraci.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi