Bosna dočekuje Kakanj

Bajramović: Spremni smo, nadam se pobjedi

Košarkaši Bosne Royal sutra će se u Skenderiji sastati sa ekipom Kaknja u okviru 5. kola Lige za prvaka košarkaškog prvenstva BiH.

Uoči utakmice trener sarajevskog kluba Denis Bajramović je biranim riječima govorio o protivniku, međutim istakao je kako je njegov tim spreman i da vjeruje u trijumf.

"Od poraza u Mostaru se spremamo za ovaj meč sa Kaknjem. Igramo protiv čvrste i moćne ekipe, dobro vođene, međutim i mi smo spremni. Igramo na domaćem terenu i nadam se pobjedi. Svi igrači su spremni i motivisani za utakmicu", kazao je Bajramović, koji vjeruje da dvorana biti ispunjena, kao i prethodnim susretima ove dvije ekipe.

"Radi te publike manje-više igramo svi u cilju da je privučemo u dvoranu. Vjerujem da će oni koji dođu sutra na utakmicu imati i šta vidjeti", podvukao je Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi