Košarkaš KK Bosna

Šturanović: Puni optimizma putujemo u Široki Brijeg

Pred košarkašima Bosne Royal sutra je gostovanje u Hercegovine.

Ekipa koju vodi Denis Bajramović nakon pobjede nad Igokeom putuje u Široki Brijeg, gdje će odmjeriti snage s istoimenim protivnikom, a pred ovaj meč razgovarali smo sa Maksimom Šturanovićem.

Košarkaš sarajevskog tima o protivniku manje-više zna sve, no vjeruje da će njegov tim uspjeti ostvariti pobjedu.

"Široki Brijeg je nezgodna ekipa, prije svega mlada, koja se u jednom određenom vremenskom periodu nalazi na okupu. Dosta su uigrani. U prva dva kola su imali težak raspored i sigurno da ovu utakmicu protiv nas dočekuju motivisani i gledat će da ostvare pobjedu, no nešto ćemo se i mi pitati. Idemo da odigramo najbolje što možemo i ostvarimo što bolji rezultat", kazao je Šturanović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ističe da je atmosfera na visokom nivou.

"Poslije početnog poraza od Sparsa, ostvarili smo veliku pobjedu protiv Igokee. Protiv njih će malo ko uspjeti da ostvari pobjedu. Sigurno da je to poboljšalo samopouzdanje u svlačionici i s puno optimizma putujemo u Hercegovinu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi