Optimizam u taboru Bosne

Alikadić: Spremni smo, vjerujem u pobjedu

KK Bosna Royal sutra će u okviru 3. kola Lige za prvaka gostovati na Pecari kod ekipe Širokog.

Nakon pobjede nad Igokeom među košarkašima sarajevskog kluba vlada optimizam i nada da mogu ostvariti dobar rezultat i u Hercegovini.

"Ekipa je spremna. Pobjeda u prošlom kolu protiv Igokee je znatno poboljšala naše samopouzdanje, a protiv Širokog, kao i u svakoj sljedećoj utakmici, ćemo se boriti za pobjedu", kazao je košarkaš Bosne Royal Adi Alikadić, koji je vrlo dobro upoznat s protivnikom. 

"Oni su mlad tim, veoma brz, igraju dosta agresivno odbranu... Na to moramo obratiti pažnju. Ako ispoštujemo trenerove zamisli, vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč između Širokog i Bosne Royal se igra sutra s početkom u 17:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi