Sparsi slavili protiv ekipe Građanskog

Bajramović: Zasluženo smo pobijedili

Košarkaši Sparsa savladali su na domaćem parketu KK Građansku (85:79) u okviru 12. kola Lige 12.

Najefikasniji u sarajevskoj ekipi bio je Kenan Bajramović koji je večeraas ubacio 23 poena. Bajramović je nakon utakmice kazao je da je njegova ekipa večeras zasluženo došla do nove pobjede.

"Čestitam svojoj ekipi na borbi i mogu reći da smo zasluženo slavili večeras. Građanski je pružio dobru partiju, pogodili su neke nerezonske šuteve koje smo trebali iskontrolisati i to moramo promijeniti u budućnosti", kazao je košarkaš Sparsa.

On je dodao da se nada da će Sparsi nastaviti sa ovakvim igrama u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Došao je novi trener, malo smo bili umorni, ali mislim da će se ovo povećati na jedan bolji nivo, te da ćemo u budućnosti pružati još bolje igre", dodao je Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.