11. kolo košarkaške Lige 12 BiH

Balić: Poraz je iza nas, spremni dočekujemo Zrinjski

Endin Čaušević

Nakon prvog poraza u Ligi 12 košarkaš Sparsa sutra na domaćem parketu dočekuju ekipu Zrinjskog.

Sparsi su u desetom kolu doživjeli prvi poraz u Ligi 12 u Kaknju i sada dijele prvo mjesto sa ekipom Mladosti koja ima isti omjer, devet pobjeda i jedan poraz. Trener sarajevske ekipe Sead Balić pred sutrašnju utakmicu proti Zrinjskog kazao je da su izanalizirali utakmicu protiv Kaknja, te da su našli gdje su kiksali u toj utakmici.

"Kakanj je zasluženo dobio utakmicu iako smo mi ponajbolje do sad u sezoni odigrali odbrambeno u jednoj utakmici. Ipak, napad je bio lošiji nego inače i to nas je koštalo pobjede", rekao je Balić.

On je dodao da i pored poraza u prošlom kolu njegova ekipa nastavlja dalje i spremno dočekuje sutrašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Poraz je ostao iza nas imali smo sastanak sa igračima i vidjeli smo šta nam je činiti za naredne utakmice. Zrinjski je jedna dobra i iskusna ekipa iako polažaj na tabeli ne odražava sliku te ekipe. Trebamo ih ozbiljno shvatiti i znamo da nas ne očekuje lagan posao. Međutim, momci odlično treniraju i ući ćemo potpuno spremni u utakmicu. Ostali smo bez ključnog igrača Perišia, ali koga nema bez njega se mora", dodao je trener Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti