Balić nakon poraza u Kaknju: I ovo se jednom moralo desiti

Prekinuta serija Sparsa

Balić nakon poraza u Kaknju: I ovo se jednom moralo desiti

Edmir Škorić

Sparsi su nakon devet pobjeda u Ligi 12 večeras ipak poraženi. Sarajevski tim izgubio je u Kaknju utakmicu od istoimenog domaćina.

U derbiju kola Kakanjci su u sjajnom ambijentu pronašli način da savladaju Sparse, a trener gostiju Sead Balić smatra da je presudila borbenost domaćih, a da je na poraz njegove ekipe utjecala i povreda bh. reprezentativca Dalibora Peršića. 

"I ovo se moralo desiti na kraju krajeva. Ne možete stalno pobjeđivati. Poraz je pobjeda ako izvučemo neke pouke i ako se popravimo za narednu utakmicu. Nije kraj svijeta, poraza će biti. Odlučila je velika borbenost Kakanjaca u prepunoj dvorani, koja im je dala dodatnu snagu. Malo smo se previše oslonili na igru jednog igrača. U jednom trenutku se desila i povreda Peršića", rekao je Sead Balić, trener Sparsa, dodavši:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Kakanjci su bili malo agresivniji u odbrani u odnosu na nas, a i mi smo bili prespori u napadu. U nekim ključnim trenucima smo napravili neke početničke greške". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti