Barca s lakoćom preko Maccabija
Huertel i društvo bili su večeras prejaki za goste iz Tel Aviva koji su u drugom poluvremenu potpuno nestali s parketa.

Ekipa Nevena Spahije dobro se držala u prvom poluvremenu

Barca s lakoćom preko Maccabija

Košarkaši Barcelona Lasse večeras su se lako obračunali s ekipom Maccabija iz Tel Aviva u utakmici 5.kola Eurolige. Konačnih 74:58 s obzirom na to kako su Izraelci odigrali drugo poluvrijeme za njih zvuči još i dobro jer je razlika mogla biti puno viša u korist domaćina.

Prvo poluvrijeme obilježila je loša igra u napadu i jedne i druge ekipe i takva igra više je odgovarala Maccabiju jer je na poluvremenu gubio samo pola koša.

Drugo poluvrijeme donijelo je igru samo jedne momčadi, Barcelone. Nastavila je Barca obranom mljeti protivnika a i u napad je dosegao željenu razinu pa je u trećoj dionici katalonski tim potpuno razbio Izraelce i već u tom dijelu utakmice otišao na nedostižnu prednost. 

Victor Claver s 14, Kuric s 13 i Tomić s 12 bili su najbolji kod Barce, a Caloiaro s 11 i O'Bryant s 10 poena nešto bolji od ostalih kod gostiju. Scottie Wilbekin postigao je samo 2 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi