Barkley: Durant je sada potpuno druga osoba

Promijenio ga odlazak u Golden State

Barkley: Durant je sada potpuno druga osoba

Legendarni Charles Barkley izjavio je kako je Kevin Durant postao druga osoba otkako je u Golden State Warriorsima.

U redove Golden State Warriorsa Durant je prešao 2016. godine nakon što je prethodno nastupao za Oklahomu, a prelazak u novu sredinu ga je, prema mišljenju Barkleya, potpuno promijenio. Smatra da je Durant u procesu 'dokazivanja ljudima' postao - davež.

"Zanimljivo je to s Kevinom - on je bio jedan od najfinijih momaka na svijetu. A onda je otišao u Golden State. Mislim da on pokušava nešto dokazati ljudima. Čini mi se, kada su se ljudi okrenuli protiv njega, dozvolio je da ga to pogodi. Postao je potpuno druga osoba", izjavio je Barkley, dodavši:

"Sada je pravi davež."

Prošlogodišnji MVP finala ove sezone u prosjeku postiže 26,3 poena po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi