Centar Sparsa pred duel sa Bošnjakom

Bašić: Igramo protiv ekipe koja je zadnja na tabeli, ali nema opuštanja

Košarkaši Sparsa će sutra na svom parketu odigrati susret 11. kola prvenstva BiH protiv Bošnjaka. Ekipa Sparsa je danas odradila i posljednji trening pred ovaj susret, a o očekivanjima od duela sa Bošnjakom je govorio i mladi centar Refik Bašić.

"Sutra nas očekuje zadnja utakmica u ovoj polusezoni, prije odlaska na pauzu. Igramo protiv ekipe Bošnjaka koja je zadnja na tebeli i nema ni jednu pobjedu, ali ne smijemo se opustiti, moramo dati svoj maksimum i maksimalno angažovano ući u utakmicu", istakao je Bašić.

"Ovu utakmicu moramo shvatiti veoma ozbiljno, kao da se radi o najvažnijoj utakmici sezone i nadam se da pobjeda neće doći u pitanje", dodao je Bašić i iskoristio priliku da pozove navijače na sutrašnji dvoboj u sportskoj dvorani Novo Sarajevo.

Susret Sparsa i Bošnjaka je na rasporedu sutra u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti