Baskonia deklasirala Budućnost, skromno izdanje Nemanje Gordića
Domaći košarkaši lakše od očekivanog upisali su novu pobjedu

26. kolo Eurolige

Baskonia deklasirala Budućnost, skromno izdanje Nemanje Gordića

E. Dindić, foto: EPA

Baskonia je na svom parketu dočekala Budućnost iz Podgorice u okviru 26. kola Eurolige te ih na kraju ubjedljivo porazila rezultatom  82:62.

Prvi period završen je rezultatom 23:15 u korist domaćeg tima, da bi u idućem tim iz Podgorice uzvratio sa 19:16. Na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 39:34, u korist domaćeg tima.

U nastavku susreta domaći tim je odigrao odličnu partiju te treći period dobio sa 25:15, a potom i  četvrti sa 18:13 te na kraju slavio ubjedljivu pobjedu rezultatom 82:62.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Najefikasniji u domaćem timu bili su Patricio Garino sa 16 poena dok je Marcelinho Huertas dodao 13. U timu iz Podgorice bolji od ostalih bili su Norris Cole sa 17 poena, dok je Earl Clark susret završio sa 13 poena.

Bh. reprezentativac Nemanja Gordić susret je završio sa šest poena, dok sa druge strane Ajdin Penava nije uspio da se upiše u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi