7

Komentari (7)

vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
rabodimis
Jesul oni ponosni na ovo ili postoji bar neko koga je stid ovih izljeva primitivizma i papanluka ? Mescini da bi bolje prosli u Kabulu nego u Beogradu, tamo su muslimanski talibani, ludi i nenormalni a u Beogradu su pravoslavni talibani, jos ludji i jos nenormalniji, razlika je sto ovi iz Beograda fasiraju i jedu svoje drugove, dosta su primitivniji i krvolocniji od onih iz Kabula.. Uopste mi nije jasno sto ih ne izbace iz lige dok je ranije, da se ta bolest ne prosiri nedao Bog..
nakopitam
Pucajte po “navijacima” Ne stedite municiju, ako treba poslacemo vam je mi.
Samo su krivi tako i treba mamu im pokvarenu , bezobraznu ...pobit sve
Medo-Brundo
YouTalkinToMe
Yebo ti oni mamu svi dosadnu smradu jedan. Šta si se uspalio kao da je neko tebe napao smradino, ti bi kao sve pobio. Možeš samo sve qurčeve popušiti.
Haroldinjo
Halo momak na bh portalu si a sad popusi nam svima obrezanu kurcinu i razguli na kurir
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.