Opsadno stanje u Areni: Naoružani policajci pred svlačionicom Real Madrida

Velike mjere obezbjeđenja

Opsadno stanje u Areni: Naoružani policajci pred svlačionicom Real Madrida

Edmir Škorić

Košarkaši Real Madrida odradili su i treći trening pred treći duel s Partizanom u četvrtfinalnoj seriji Eurolige.

Partizan ima 2:0 i priliku da već večeras "počisti" Real i izbori plasman u polufinale, ali to neće biti lako s obzirom na izostanke Kevina Puntera i Matthiasa Lessorta, ključnih igrača.

No, najveći adut Partizana, pored Željka Obradovića na klupi, svakako je nevjerovatna publika. Očekuje se krcata beogradska Arena, a Grobari su spremni da gostima iz Madrida unište noć.

Snimci nastali na Stark Areni može da se vidi veliki broj pripadnika policije u hodnicima ispred svlačionica koji se tu nalaze kao mjera predostrožnosti i bezbjednosti za goste.

Naprije su na parket izašli crno-bijeli koji su proslavili 23. rođendan Balše Koprivice, a potom su na trening izašli Madriđani.

Prema nezvaničnim informacijama, oko 500 pripadnika policije i obezbeđenja čuvaće u Beogradu košarkaše Reala, a određeni broj njih smješten je i u hodnicima "Arene".

Oglasi

Opreznost je pojačana zbog dešavanja iz prošlog meča u Madridu, kada je došlo do žestokog fizičkog obračuna među igračima ovih timova. Iz Reala su zahtijevali veliko obezbjeđeje po dolasku u Beograd i čini se da su im se udovoljili zahtjevi.

Pored policije ispred svlačionica, na snimku koji je objavljen na "Youtube" kanalu Partizana, vide se kadrovi sa treninga Reala, koji večeras nema pravo na poraz.

Španski mediji objavljuju snimke srpske vojske koja je spremna za večeras. Naravno, malo se sve to i preuveličava, ali svakako gosti iz Madrida žele da im se obezbijede velike mjere sigurnosti i za sada to i imaju.

[twitter]https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1653417990841327617[/twitter]

Potražite više informacija na temu Euroleague:

U slučaju da dobije, Real će igrati u Beogradu i u četvrtak, a ako dođe do 2:2, ima priliku da 9. maja u majstorici prođe dalje pred svojim navijačima, no u ovom trenutku ipak je Partizan mnogo bliže polufinalu.

U timu Reala mnogo se očekuje od Džanana Muse, ali ponajbolji igrač španske ekipe neće moći sam da sruši Partizan, već će trebati pomoć svojih saigrača, prije svih Tavaresa, Hezonje, Llulla...

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Pucajte po “navijacima” Ne stedite municiju, ako treba poslacemo vam je mi.
3 0
Samo su krivi tako i treba mamu im pokvarenu , bezobraznu ...pobit sve
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije