8

Komentari (8)

zajid08
Bez sutera i pleja, nemamo sta traziti u daljim kvalifikacijama
stranputica
Ima u Budućnosti Yogi Farrel. top igrač za nas. Ne razumijem trenera koji kaže niži smo od njih? Prva petorka, Amar, Edin, Kenan, Aco i Đani prosjek 205cm?!?!?! Pa ko ima takav prosjek? I kaže niži smo od njih....? Svašta. Šta mu radi mali Arslanagić na klupi? 3 minute protiv Kipra na +30....mogu si mu dati jedno poluvrijeme, ne bi se osjetilo na razultatu. Inače bravo momci za borbenost i sretno!
Ajax11
Mi cemo se pojacati, kada nebude više Vrabaca i Atica u ekipi- a sinoč smo najbolji period imali, kada je Musa odmarao na klupi. Ovijek ista priča sa Musom- ima sve slobode da radi na terenu šta hoče- na kraju zabije svoji 15-20 poena ali i proda bruku lopti u ključnim momentima.
HamzaVojvoda
Cuj pojacanje? Kako ste jadni. Pa pojacanje prav od svoje dece od svojih talenata gradi igrace. Sta ti imas od JJ npr? Odvela Bosnu na svetsko da se brukaju sama igrala jer samo je znala igrat. Sad JJ otisla vidla nema s kim igrat i gde je repka sada? Nigde. Yebli vas stranci gradi svoje igrace
BosanskaSvedska
Nisu nam isle trice,steta!
user1571956549
Borili se jesu I.kapa do poda. Nije to tako lose izgledalo. Samo lakapo...
*p!p!t@*
Ovaj ko da vijeće učenjaka okuplja a ne sportiste. Najvažnije ti je da nekog kvalitetnog šutera dovedeš majstore, a ne profesora ahlaka...
user1705350700
Otvorene suteve za 3 poena nemozemo pogodit.Cemu se nadati onda.Ipak su se borili nema se sta reci na zalaganju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.