Selektor bez komentara na izjave Miška Ražnatovića

Kratko odgovorio za naš portal

Selektor bez komentara na izjave Miška Ražnatovića

E. Oštraković

Dan uoči utakmice u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore, u našoj reprezentaciji dešavaju se stvari koje vrlo lako mogu narušiti atmosferu u timu.

Naime, sve je počelo tako što je selektor Adis Bećiragić sa spiska izostavio Emira Sulejmanovića i Edina Atića, a to su naravno svi ljubitelji košarke primjetili.

Nikome nije bilo jasno zašto se to desilo, a pojašnjenje je stiglo na jučerašnjoj press konferenciji od strane samog selektora.

"Ja ću se poslužiti jednostavnim žargonom. Kad te ostavi djevojka, ja činim sve da me ne ostavi, želim joj ugoditi. Ali onog trenutka kad te ostavi imaš tri stvari da uradiš. Kažeš doviđenja i prijatno, plačeš za njom i pišeš joj pjesme što neću da radim. I treća da lažeš samog sebe i vas što neću da radim. Ima četvrta stvar da djevojka dođe tobe i da kaže da je pogriješila", rekao je Bećiragić, te je dodao:

"Mi činimo sve da ove momke zadovoljimo, ja sam s njim kao sa svojom djecom, ali do granice. Meni je apsolutno žao i nadam se da će nazvati Halilovića, direktora te reći da su pogriješili. Da te moja rahmetli Amira rodila ne može", završio je Bećiragić.

Dan nakon toga selektoru reprezentacije BiH odlučio je odgovoriti agent, Miško Ražnatović.

Oglasi

"Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije BiH za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rentgenskom snimku utvrđen je prelom", napisao je na Twitter nalogu Miško Ražnatović.

"Usljed preloma Edin je propustio više utakmica u periodu od 23.11. do 18.12. Želja igrača da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da ako se poslužimo žargonom reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane djevojke i Edin će uvijek biti tu za nju", napisao je Ražnatović.

Obzirom na sve što je napisao Miško Ražnatović, kontaktirali smo selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Adisa Bećiragića.

Ipak, on nije bio raspoložen da nam odgovori na pitanje, te se kratko zahvalio.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Hvala na pitanju. Zaista ne komentarišem ničije izjave", rekao je Bećiragić.

Sigurno da je javnost mnogo zanimo odgovor ili pojašnjenje da stvari koje je napisao Ražnatović, ali Bećiragić je odlučio tako kako je odlučio.

Promo

Top Komentari

hamdi kurtes
Tako je to kad krampa vodi repku.
0 2
Ajax11
Atic je ucjenivao Adisa za one tekme u novembru! Mogu igrati ovo ali necu na put sa vama da igram na strani! Emir nije bio zadovoljan minutazom na euru i zato se nece više pod Adisom da igra ! Cao , ima ko hoce!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi