Razmaženu NBA zvijezdu izbacili s treninga: Samo nam je smetao!

Simmons suspendovan

Razmaženu NBA zvijezdu izbacili s treninga: Samo nam je smetao!

E. Škorić

Ben Simmons je bezvoljno stigao na trening Philadelphije 76ersa, ali nije se dugo zadržao na istom.

Saga oko Simmonsa traje već sedmicama. Razmažena zvijezda željela je da napusti ekipu, no kako se trejd nije dogodio, a sezona počinje već večeras, morao je da se pojavi na treningu 76ersa. Igrao se s mobitelom dok su ostali marljivo radili, ali je pretjerao onda kada je odbio da radi po uputama trenera Doca Riversa.

Rivers ga je potom odstranio s treninga i suspendovan je za prvu utakmicu u novoj sezoni, a za ostalo će se tek vidjeti.

"Samo nam je smetao danas. Nije želio da radi ono što su danas svi drugi radili na treningu", rekao je Rivers.

Dvaput ga je Rivers upitao hoće li raditi defanzivne vježbe, Simmons oba puta kategorično odbio, a onda se morao spakovati i krenuti kući prije kraja treninga. Mnogi NBA timovi željeli su Simmonsa, ali on je i dalje u Philadelphiji s kojom ima ugovor od 177 miliona dolara.

76ersi će svoj prvi meč odigrati u noći sa srijede na četvrtak protiv New Orleans Pelicansa.

Top Komentari

Kiss
Dobar je on ali za Besiktaš
4 0
kreka
Ekipa nesimpaticnih likova ko Athletico Madrid u nogometu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi