Vrijedna pobjeda za KK Kakanj

Kakanjci slavili u Skenderiji

Benjamin Šabić: Mogli smo i ranije riješiti meč

S. Mlaćo

Sasvim očekivano košarkaši Kaknja savladali su večeras u Skenderiji Bosnu Royal 75:66, te tako došli do četvrte pobjede.

Bosna se nije predavala, no Kakanjci su pokazali mnogo više, te bili borbeniji i n kraju zasluženi stigli do važne pobjede.

Svoj komentar meča za SportSport.ba je dao najmlađi trener u ligi, glavni trener KK Kakanj Benjamin Šabić.

"Nisam baš zadovoljan, ali je jako teško igrati protiv ekipa kod kojih u određenom periodu ode veliki broj igrača, pa dođu neki mlađi. Pogađali su dosta nerealni trojki, a drugu četvrtinu smo najbolje otvorili, napravili prednost, no rani bonus nam nije dozvolio da možda već tada riješimo meč u našu korist. Bitna je pobjeda, a sada su dvije sedmice pauze", kazao je Šabić koji se dotakao i dosadašnjeg dijela sezone.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Možemo biti zadovoljni tim domaćim utakmicama, gostujućim ne. Uvijek je ta reakcija bila slaba i gledaćemo da to ispravimo u narednom periodu. Mislim da ekipa ima potencijal i da smo uvijek ozbiljni i profesionalni". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi