Berić podnio ostavku

Potpredsjednik Partizana se povukao

Berić podnio ostavku

KK Partizan ostao je bez potpredsjednika. Ostavku na tu funkciju danas je podnio Miroslav Berić, nekadašnji igrač i reprezentativac Jugoslavije.

Berić je iznio i saopštenje za javnost, koje je objavljeno na sajtu kluba.

"Želim da vas obavijestim da sam podnio neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika kluba, i da više neću obavljati tu funkciju. Žao mi je što je do toga došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub konsolidovao i ostvario značajan napredak u igri i rezultatima. Kako smatram da nisam uradio ništa loše i da nemam čega da se stidim, nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba. Ne slažem se da postoji odgovornost rukovodstva kluba u odnosu na bilo šta osim na stanje u klubu i klupske rezultate. Odbijam bilo kakve spekulacije vezane za nekakvo lično nezadovoljstvo stanjem, rezultatima i pozicijom Partizana, navedene u nekim listovima. U datim okolnostima, kad smo se borili da izbjegnemo gašenje kluba, zadovoljan sam postignutim. Osim toga, vjerujem da je u odnosu na ta pitanja prije svega mjerodavan sud navijača, koji vole klub i koji su mu privrženi", stoji između ostalog u saopštenju.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Takođe, Berić je istakao da će i dalje ostati u klubu, sve do povratka Nikole Pekovića iz SAD-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi