12

Komentari (12)

Zmaj19
Musa zvani Pusa, popusi...
Eduard
Hahaha koji prevarant, sad kada nije h NBA izvlaci se na koronu, a pic*o mala ne treba te ni zvati majmune
Ajax11
Ekipa je dokazala da se bez ovog tersa moze !
Ajax11
Što ovaj momak izmišlja samo da ne treba da dodze niti ga klub zeli da pusti, pa je danas najlakše izmisliti koronu ! Tako nemoze ni doletiti da ga naši testiraju!
user1597698961
Ima John Roberson koji u strasburu igraa vrhunski podsjwca na starije dane ..naravno da je hendikep ali Boze moj,nismo bez alternativa
Thierry.Henry
Sta je sa Jusufom? Hoce li on makar online ucestvovati?
crnoicrveno
Ima textualni prenos kod njega na Instagramu
Dino84
Glup si...NBA i euroligaski igraci ne igraju kvalifikacije....Ali ne,ne moras ti biti informisan nego je bitno da odmah napadnes nekoga...Jbm ti nas mentalitet
King_Kenny
@Dino84 ...ne kontaju oni to,oni misle samo Nurkic ne igra za reprezentaciju jer mu je mrsko da dodje,a svi ostali NBA igraci redovno idu da igraju za reprezentacije...pa Jokic nije igrao kvalifikacioni turnir za OI iako je bila ljetna pauza u NBA,a nije igrao jer mu je klub tako sugerisao,a ne jer on nije htio...klub se pita za sve.
Vrbaski
Kako hendikep kad su momci igrali beznjega zadnjih godina tj. od kad je otišao u NBA i odigrali predobro ama baš svaku tekmu.
Tas14
Istina, ali sa Musiom bi ih dobili +20
King_Kenny
@Tas14 ...pa nije Musa Michael Jordan jbt.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.