Selektor ima veliku podršku

Transparent za Vedrana Bosnića!

19

Komentari (19)

Malmi_Suomi
@@NKZ1922 sad tek čitam tvoje komentare i tek sada vidim koliko dugo si provocirao @King_Kenny -ija gdje frajer nije mogao više da izdrži i PUKO.
Ne opravdavam njegovo psovanje ( posebno mrtve, familiju i " NIŠANE ") to je fujj ali @@NKZ1922 je HINJA PRAVA i provokator vrhunski.
Ne ide to tako momci, uhvatite se žene, djevojke, ljubavnice, učiteljice -;)) i ... opustite se malo.
Je*o vas nisam ja nikakav UN ili EULEX ali neka BA' DOSTA!!!
NKZ1922
Nisi mi interesantan da bih pravio nesto preopsiran i argumentovan odgovor. Nego ti njega pod ruku i na psihijatriju, a ja cu mu se pobrinut za staru
Malmi_Suomi
@NKZ1922 vjeruj drug da si mi još manje interesantniji nego ja tebi.
Samo radi " mira u kući " tj na portalu ovo pišem.
A šta ćete vi pisati i raditi evo zbog ovo i ovakvog tvog odgovora od sada me baš NE INTERESUJETE sekunde.
Budite vi živi i zdravi i uzmite noževe pa se pokoljite, radite šta hoćete.
Lijep pozdrav i sve najbolje
NKZ1922
@Malmi_Suomi Pa jarane eto kad vec gledas moje komentare i hoces da glumis sudiju, onda prelistaj sve. I vidjet ces da je sigurno 90% mojih komentara u kojima se spominje onaj izmet od covjeka, napisan na clancima o Manchester Unitedu za kojim navijam. Znaci on kao navijac Liverpoola dodje na clanke o mom klubu i sere, a onda kad ja odgovorim na to, JA sam provokator? Pogledaj koliko sam ja komentara ostavio na clancima koji se ticu Liverpoola? Budi malo realan, to sto je sad debil malo puko ko kokica i ne moze da spava nocu, jer mu zivim rent free u glavi.. to nije moj problem, iskreno. Njegove psovke me doticu i bas mi je zabavno ako ces iskreno. Lijepo se kaze, ne pocinji nesto sto ne mozes zavrsit.. ili nisi sposoban da zavrsis
NKZ1922
psovke me NE doticu*, pardon
Malmi_Suomi
@NKZ1922 ne pokušavam ja da budem sudija niti mi to pada na pamet. Lijepo sam ti i svima napisao da sam evo bar " pokušao" radi ( mira u kući tj ovom našem portalu) da se ne svađamo i ne psujemo jedni drugima i to je to.
Ako sam zbog toga loš čovjek e jbga onda.
Izvini i ti i @King_Kenny što sam pokušao da " smirim situaciju" a ne da budem sudija , kako ti pišeš. Ja sam i lijepo napisao na NIKAKO I NIKAD NEĆU I NE MOGU PODRŽATI ONE NJEGOVE PSOVKE JER SU FUJJJJ po mom skromnom mišljenju. Ti izvini na mom " pokušaju" da smirim situaciju i neću više radite šta hoćete. IZVINI majke ti.
Lijep pozdrav za tebe
NKZ1922
Opet si profulao poentu. Napisem ti kilometarski komentar i ti se u svom odgovoru osvrnes samo na prvu recenicu. Lijep pozdrav i za tebe
Malmi_Suomi
Sve najbolje drug. Djeca me zovu. Pozz
Mackintosh
Ovaj Bosnic je teska ubleha. Ko njega nabijedi da je dobar trener?
roki-rokic
u koliko pocinje imali neki link
bazaorao
Ako se po jutru dan pozna u Skenderiji će atmosfera biti kao u domu penzionera. Od sad Mejdan.
Malmi_Suomi
Jes jes samo Mejdan ništa drugo. Mejdan Mejdan i Mejdan - : )
Hare
Ima li neko link neki? Poserem se na drzavne televizije
rame
Skini aplikaciju Rokkr i imas utakmicu je na sprtklubu3.
Hare
Aha, hvala živio
Edward NewGate
@Hare bolje da ne gledas.
King_Kenny
...kad se ne plasira na SP ide pljuvanje,tako je to kod nas.
Malmi_Suomi
Sretno Vedrane, sretno momci. Sretno Bosno i Hercegovino ❤
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.