Poznata satnica duela BiH - Hrvatska

Osmina finala Eurobasketa

Poznata satnica duela BiH - Hrvatska

Haris Zilić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će igrati duel osmine finala Eurobasketa protiv selekcije Hrvatske.

FIBA je prije par trenutaka potvrdila i satnicu ovog meča, a utakmica je na rasporedu od 18 sati u dvorani Rhenus Sport u Strasbourgu.

Pored ovog meča sutra se igraju i preostala tri meča osmine finala.

Od 18 sati snage će u Valenciji odmjeriti Italija i Švedska, dok će do 20:45 u Strasbourgu igrati Rusija i Slovenija.

Dan će okončati duelom Španija i Crna Gora, a on je na rasporedu od 21 sat u Valenciji.

Direktan plasman u četvrtinu finala nakon grupne faze obezbijedile su selekcije Belgije, Srbije, Francuske i Bjelorusije.

Podsjetimo naša selekcija je u grupi C završila na drugom mjestu iza Belgije s omjerom 2-1, dok je Hrvatska u grupi D večeras pregazila Češku sa 56:84 u direktnom dvoboju za treće mjesto i plasman u nokaut fazu.

Top Komentari

Jozef
Sretno svima, neka pobijede bolje i da suđenje bude pošteno.
7 0
pero98
Sretno Hrvatska.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi