Press konferencija nakon teškog poraza od Portorika

Lojo: Imali smo problem sa Jones, ali nećemo tražiti alibi

8

Komentari (8)

King_Kenny
...na zalost,nama se kompletna igra bazira na Jones i ako ona ne ubaci 30 poena i ne uzme 20 skokova mi vjerovatno gubimo utakmicu,mi nemamo kvalitet osim nje...cure pojma nemaju,budimo iskreni...mi smo bez Jones reprezentacija u rangu Luksemburga,Moldavije i slicnih...
SarajFK
Halo ba kako vas nije stid nazivati covjeka LOJO nakon jednog poraza, a toliko radosti su nam donijeli!?!?!? FUJJJJ STIDITE SE!
phillies
Druze, covjek se tako preziva, sta je problem? A nase nije da su lose otvorile utakmicu, cijela utakmica je bila losa. Sad kad vide gdje su i sta su bez JJ, nek se spuste na zemlju i nek pocnu gristi i probati sta na snagu dobiti kao sto su kosarkasi to uradili. Sretno u svakom slucaju.
rl9_barca
Kralju ako si pratio evrobasket,dosta raje i tad loju nije sinpatisalo,jer u nekim tekmama ,tj svakoj tekmi je isto,jones jones jones,nema taktike ,nema nekih timeouta da razdrma ekipuu,,posvadjan s brcaninovic,posvadjan s zubac,a to su poslije gajic i jones nase dvije najbolje igracice htio to priznati nekonili ne,i dosta igracica je samo da popuni roster ,jos im ne da ni minute,ubija im samopouzdanje...
user1604155860
Bravo cure viste nas ponos skupa sa strucnim stabom a ovi neralni kriticari i da ste pobijedile bih nasli nesto da vas kritikuju,vjerovatno nisu zadovoöjni sami sa sobom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.