BiH protiv Kentucky i Baylor Univerziteta pred odlučujuće utakmice za EP

Naše košarkašice imaće dvije provjere u Rimu

BiH protiv Kentucky i Baylor Univerziteta pred odlučujuće utakmice za EP

E. Dindić

U okviru priprema za novembarski ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo u košarci, naša ženska košarkaška reprezentacija odigraće dva prijateljska susreta u Rimu.

Naše najbolje košarkašice okupiće se 1. augusta u Sarajevu, te nakon uvodnih treninga već tri dana kasnije idu put Rima.

Tamo će u iduća dva dana odigrati zanimljive utakmice, protiv Kentucky Univerziteta, dok će idući dan protivnik našim košarkašicama biti ekipa Baylor Univerziteta.

Sigurno je da će ovo biti jako dobre provjere našim najboljim košarkašicama pred odlučujuće susrete kvalifikacija za Europsko prvenstvo kada na domaćem parketu dočekujemo selekciju Crne Gore, dok u zadnjem kolu gosti smo kod selekcije Islanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi