Lojo: Vodili smo deset minuta protiv velike Francuske...

Nada se pobjedi protiv Švedske u subotu

Lojo: Vodili smo deset minuta protiv velike Francuske...

S. Mlaćo
I pored poraza od Francuske, selektor naše reprezentacije Goran Lojo bio je veoma zadovoljan.

Francuskinje su pokazala mnogo više, no naše cure su ostavile posljednji atom snage i pružile dostojan otpor.

Svjestan toga je i Lojo.

“Odlično smo otvorili utakmicu, kontrolisali igru 15- tak minuta. Vodili smo i deset minuta, a imali i više skokova od Francuske. Francuska je dobar tim i želim im sreću. Očekujem da ću ih vidjeti u finalu. Sretan sam zbog nas jer smo pokazali karakter“, kazao je Lojo.

Nevjerovatna Jones je upisala 24 skoka. Novi je to rekord na Eurobasketu.

“Sretan sam i zbog nje. Čestitam, igra sjajno i zaslužila je“.

Zahvalio se i navijačima.

“Hvala posebno onima koji su bili ovdje, ali i onima koji su pratili meč putem TV ekrana. Imali smo i problema, Marica Gajić nije mogla nastupiti, a vodili smo deset minuta veliku Francusku. To je dokaz da možemo igrati sa svakim. Idemo probati dobiti Švedsku“, dodao je Lojo na kraju press konferencije.

Top Komentari

Adohordas
Tako je ,zasluge i tebi.
6 0
user1597698961
Glwdam ovo srbija spanija prvo poluvrijeme,oa ****te ako ovako igraju kandidati za titulu ,uzas zivi znacii,rszultat 22 25 na poluvremenu,,toliko slabih ideja u napadu,slabih suteva,piest ce ih francuska 30razlike obje alo ovako budu igrali,ako dodju uospte do finala ako ih ne izbaci belgija,eventualno rusija
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije