Košarkaši Sparsa se pripremaju za Široki Brijeg

Sarajlije imaju problema sa povredama

Košarkaši Sparsa se pripremaju za Široki Brijeg

Košarkaši sarajevskog Sparsa vrijedno treniraju za utakmicu 2. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine.

U Skenderiji će gostovati ekipa Širokog Brijega, a taj meč će ujedno biti i derbi kola.

Nakon pobjede protiv Građanskog u Bijeljini, Sparsi žele doći i do svog drugog trijumfa, a trener Sead Balić će imati određenih problema pri sastavljanju tima.

Amerikanac Troran Brown ima stomačni virus zbog čega će propustiti predstojeći meč, Stefan Glogovac vuče povredu skočnog zgloba i njegov nastup je pod znakom pitanja. Neizvjestan je i nastup Dine Hodžića, koji je povrijedio koljeno.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Svi ostali igrači su spremni i željno iščekuju meč sa Širokobriježanima, koji se igra u srijedu, 21. oktobra s početkom u 19 sati i 30 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.