Bio je tik pored Nurkića: Ne mogu vam objasniti, bio sam prestravljen...
Screenshot

Upravo je njegov šut bh. centar pokušao vratiti u koš

Bio je tik pored Nurkića: Ne mogu vam objasniti, bio sam prestravljen...

Jusuf Nurkić je sinoć pružio sjajnu partiju u pobjedi kojom su njegovi Portland Trail Blazersi definitivno osigurali play-off.

Blazersi su nakon dva produžetka sa 148:144 na svom parketu savladali Brooklyn Netse, a Nurkić je ubacio svoj rekord sezone - 32 poena.

Dodao je bh. centar i 16 skokova i pet skokova, ali 2:22 do kraja drugog produžetka se desila prava katastrofa.

Nurkić je pokušao vratiti loptu u koš nakon pokušaja svog saigrača Mauricea Harklessa, ali je potom nezgodno doskočio i zadobio težak prelom lijeve noge.

Nakon utakmice je o čitavoj situaciji kratko govorio i Harkless koji se nalazio u neposrednoj blizini Jusufa Nurkića u trenutku povrede.

"Desilo se tačno ispred mene. Bilo je ružno. Nije izgledalo dobro. Ne mogu to objasniti. Bio sam prestravljen kada sam to vidio. Mislim da je to najbolji način da opišem situaciju", izjavio je Moe Harkless.

Top Komentari

Zoilomas
??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi