"Bio sam pod utjecajem teorije zavjere i shvatio da Zemlja nije ravna ploča"

Kyrie Irving priznao

"Bio sam pod utjecajem teorije zavjere i shvatio da Zemlja nije ravna ploča"

Endin Čaušević

Košarkaš Boston Celticsa, Kyrie Irving, našao se u centru pažnje kada je u javnosti stalno pričao da je Zemlja ravna ploča, te da nisu istinite slike iz svemira da je zemlja zapravo okrugla.

Irving važi za jednog od najboljih košarkaša u NBA ligi, ali je prošle godine mnoge iznenadio svojom izjavom oko teorije da je Zemlja samo ravna ploča. Međutim, čini se da Irving konačno shvatio da nije bio u pravu i to je odlučio javno priznati.

Košarkaš Celticsa je tada izjavio da je Zemlja ravna ploča, te da nam je to ispred nosa. Irving je tvrdio da jednostavno nema dokaza da je suprotno jer je on "istraživao" i shvatio da ne postoji stvarna fotografija Zemlje iz svemira.

"Moram priznati da sam bio pod utjecajem teorije zavjere i shvatio sam da Zemlja nije ravna ploča. Bio sam naivan i shvatio kakav je utjecaj kada vam neko priča 'praznu' priču. Zapravo sam pametna osoba, ali sam pao u tu teoriju zavjere i izvinjavam se zbog toga", poručio je Irving.

Top Komentari

Babo
Nisi jedini...evo i kod nas na balkanu ima takvih kloc mozgova koliko ti Bog hoće...
13 2
Edy
a jes pametan haha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti