"Bio sam u najgorem timu, pričali su da sam star"
Sjajna partija Enesa Kantera, koji je zaista znalački nadomjestio izostanak Jusufa Nurkića zbog teške povrede

Centar Blazersa nakon sjajne partije

"Bio sam u najgorem timu, pričali su da sam star"

E. Dindić

Košarkaš Portlanda Enes Kanter ističe da je ponosan na svoje suigrače poslije prve pobjede u play-offu nad Oklahomom. 

Trail Blazersi su savladali Thundere rezultatom 104:99. Turski centar odigrao je fantastičnu partiju te susret završio sa 20 poena i 18 skokova. Osvrnuo se i na  svoj bivši klub New York Knickse. 

"Bio sam u najgorem timu u ligi kada sam nastupao za Knickse , a nisu mi dozvoljavali da igram jer su misli da sam prestar. Čitava situacija je bila toliko frustrirajuća, jer samo sam želio da pobjeđujem.", rekao je Kanter te nastavio:

"Prije nekoliko dana sam se pogledao u ogledalo i rekao sebi da imam na čemu biti zahvalan, jer sam u sjajnom timu sa još boljim suigračima koji mi vjeruju", završio je  Kanter.

Naredni susret ove serije je u noći sa utorka na srijedu, a igraće se također u Portlandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi