Biste li ga prepoznali? Bivša NBA zvijezda doživjela nevjerovatnu transformaciju

Mike Bibby ovako nije izgledao ni u najboljim danima

Biste li ga prepoznali? Bivša NBA zvijezda doživjela nevjerovatnu transformaciju

S. Grebović

Član legendarne petorke Sacramento Kingsa sa početka 2000-tih godina Mike Bibby i dalje vodi računa o svom tijelu i nakon prestanka aktivnog bavljenja košarkom.

Legendarni playmaker Kingsa napunio je 40. godinu života, ali mnogi će se složiti sa činjenicom da on sada bolje izgleda nego kada je bio igrač.

Naime, Mike Bibby je na društvenim mrežama objavio video sa šuterskog treninga koji je odradio sa svojim prijateljima, a niko nije ostao ravnodušan kada je vidio nevjerovatnu transformaciju njegovih mišića.

Njega je kroz igračku karijeru krasila izuzetna preglednost igre, kao i sjajna pas igra, dok je u fizičkom smislu važio za prosječnog igrača u NBA okvirima.

U aprilu ove godine Mike Bibby se pojavio na draftu BIG3 lige, takmičenja u basketu 3 na 3, u kome učestvuju penzionisani NBA igrači. Ispod majice dugih rukava koju je nosio tom prilikom dalo se naslutiti da je Bibby itekako ojačao.

Na njegov trenutni fizički izgled nisu ostali imuni ni njegovi Sacramento Kingsi, koji su se na svom Twitter nalogu postavili pitanje navijačima da ocjene Bibbyjev izgled na skali od 1 do 10. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi