Bivši NBA prvak pobjegao iz Zadra nakon tri dana: "Trener vam je g**no"

Glen Davis kratko bio u Zadru

Bivši NBA prvak pobjegao iz Zadra nakon tri dana: "Trener vam je g**no"

E. Škorić

Glen Davis koji je 2008. godine bio NBA prvak s Bostonom došao je prije tri dana u Zadar, ali već je otišao.

On je za Sport023 progovrio o svojoj "avanturi" u Zadru, kojeg je ostavio na cjedilu.

"Ispričavam se svim navijačima Tornada, došlo je do nesporazuma. Razlog zbog kojeg smo u ovoj situaciji je što Zadar ima puno unutarnjih problema u smislu da im je organizacija sr*nje. Također, trener ne voli svoje igrače. Urla i vrišti na njih. Ne želim biti u takvom programu gdje me neće platiti, kad znam kakav sam igrač. Još jednom, jako mi je žao, htio sam igrati večeras, ali ljudi u klubu to nisu omogućili. I ljudi, treba vam novi trener jer ovaj tretira igrače kao govna. Niko ne želi igrati za njega", rekao je Glen Davis u videoporuci za portal Sport023.

Zadrani su bez Davisa izgubili večeras u drugom kolu ABA lig od Cedevite sa 95:85.

Top Komentari

Emir
Pa poznato je da Glen cmizdri kao pickica, pa zbog cmizdrenja na klupi KG mu je dao nadimak Big Baby. Mislio sam da je odrastao i malo ojacao ali izgleda da je i dalje pizda pardon Big Baby.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi