"Big Baby" Davis odradio prvi trening u Zadru
Foto: basketball.hr

Slavni američki košarkaš nije očekivao sjajan prijem Zadrana

"Big Baby" Davis odradio prvi trening u Zadru

Dolazak američkog košarkaša Glena Davisa u Zadar stvorio je pravu euforiju u ovom gradu koji se diči transparentom "Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku" koji aludira na to koliko ovaj sport znači Zadru i njegovm stanovnicima.

Glen Davis odradio je prvi trening s K Zadar. Visoki Amerikanac rođen u Baton Rougeu jučer je sletio u zračnu luku Zemunik te se danas poslijepodne priključio treninzima hrvatskog kluba. Za ikakve konkretnije dojmove još uvijek je prerano, no jedno je sigurno, a to je da Zadar nikada nije doveo Amerikanca ovakve reputacije.

"Doveli smo veliko ime i bivšeg NBA prvaka koji iza sebe ima devet sezona u najjačoj ligi na svijetu. Stigao je kasno sinoć, a došao je umoran jer je dan i pol putovao" – rekao je sportski direktor KK Zadar Branimir Longin.

Upečatljiv je bio doček koji je jučer kasno navečer organiziran od strane navijača zadarskog abaligaša koji su 'presreli' Davisov automobil na putu od zračne luke do grada i zajedno se proveselili pokazavši mu koje mjesto košarka i prije svega, KK Zadar zauzimaju u Donatovom gradu.

"Navijači su ga malo iznenadili jer nije očekivao da će ga čekati u deset i pol navečer. Osebujan je lik, ali skroz simpatičan. Dobro su ga primili, on je dobro primio njih tako da je sve ispalo super" – dodao je Longin.

Zbog velikog interesa navijača zadarski je klub odlučio sutrašnji trening otvoriti za gledatelje pa će svi zaljubljenici u košarku Big Babyja imati priliku vidjeti već u petak u dvorani „Krešimir Ćosić“ od 19:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi