Bliži se debi Isaiaha Thomasa za Cleveland Cavalierse

Problemi sa kukom će uskoro biti prošlost

Bliži se debi Isaiaha Thomasa za Cleveland Cavalierse

Novinar američkog The Verticala Shams Charanija je saopštio da je playmaker Isaiah Thomas veoma blizu povratka na parket, te da se vjeruje da ce u prvoj sedmici 2018. godine konačno debitovati za Cleveland Cavalierse.

Prema riječima Charanije, Thomas vjeruje da je i sada spreman za igru, ali da ne želi ništa prepustiti slučaju, te da će se vratiti "u akciju "kada bude 100% spreman.

Ukoliko se Thomas priključi ekipi Cavsa u prvim danima januara 2018. godine postoji mogućnost da se nađe u rosteru za utakmicu koju Cleveland igra protiv njegovog bivšeg tima Bostona, 3. januara.

Podsjetimo, Isaiah Thomas je imao velikih problema sa povredom kuka, pa je "van stroja" još od proteklog NBA play-offa, a ljetos su ga Celticsi poslali u Cavse, u trejdu u kojem je Kyrie Irving završio u Bostonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi