LeBronovo predavanje Lonzu Ballu

Zanimljiva scena nakon meča

LeBronovo predavanje Lonzu Ballu

M. Šljivak

LeBron James je 59. triple-double učinkom u karijeri odveo Cleveland Cavalierse do pobjede nad Los Angeles Lakersima 121:112.

Ovo je bio prvi duel mlade zvijezde Lakersa Lonza Balla koji igra pod velikim pritiskom zbog "ludih" izjava njegovog oca LaVara, koji proziva kompletnu ligu.

Naravno, ni LeBron nije izostavljen u komentarima, a u sinoćnjem duelu je Kralj ponovo pokazao ko je gazda na NBA parketima i meč je završio sa 25 poena, te po 12 skokova i asistencija.

Nakon meča, Lonzo je imao kratko predavanje kod LeBrona. Ne zna se tačno o čemu mu je pričao jer je usta prekrio dresom i rukom, ali je očigledno imao šta reći mladom košarkašu.

Postoji mogućnost da ćemo ovaj dvojac naredne godine gledati u istom dresu. LBJ se povezuje sa prelaskom u Lakerse, a konačnu odluku će najbolji igrač lige donijeti narednog ljeta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti