Bogdan Bogadnović ponovo mora "pod nož"

Ponovo problemi sa koljenom

Bogdan Bogadnović ponovo mora "pod nož"

Bogdan Bogdanović, bek Sacramento Kingsa, je ove godine već jednom završio na operacionom stolu, a sada će ponovo "pod nož".

Bogdanović je krajem aprila ove godine imao operativni zahvat na lijevom koljenu, od kojeg se dosta brzo oporavio i vratio u takmičarski ritam.

Iako se pretpostavljalo da su problemi sa koljenom iza njega, Bogdanović je tokom reprezentativnih obaveza ponovo osjetio bol u koljenu, a po povratku u SAD odlučeno je da ponovo mora na operaciju.

Medicinski tim Kingsa je zaključio da bi Bogdanović trebao obaviti arteroskopiju na lijevom koljenu, a ista će biti urađena na jednoj klinici u New Yorku.

Ipak, prepostavlja se da će oporavak srbijanskog reprezentativca biti relativno kratak, pa bi se ubrzo trebao ponovo priključiti ekipi Kingsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi