Borac doveo zlatnog kadeta

Novo ime u Banjaluci

Borac doveo zlatnog kadeta

Košarkaški klub Borac dobio je još jedno pojačanje.

Banjalučani su se nakon sedam godina vratili u elitu i imaju velike ambicije glede naredne sezone, a to svakako pokazuju i potezi koje vuku ljudi iz kluba.

Nakon što je dogovorena saradnja sa Stefanom Glogovcem i Draškom Kneževićem, dres KK Borac zadužio je i Aljoša Janković koji je posljednju sezonu porveo u Tamišu iz Pančeva igrajući KLS. Za ovaj klub je na 22 utakmice prosječno bilježio šest poena uz 3.4 skoka tokom 15 minuta po meču.

"Vjerujemo da je Aljoša zreo za novi iskorak u karijeri i da će opravdati ukazano povjerenje stručnog štaba", saopštili su iz Borca poželjevši mu dobrodošlicu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Aljoša, koji igra na poziciji beka, prethodno je još bio član Igokee. Vrijedi podsjetiti da je svojevremeno bio dio kadetske reprezentacije BiH koja je 2015. godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Top Komentari

magistar
Bukti banjalucki sport. Za 2 godine dominirace u svim sportovima
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi