KK Borac angažovao veliko pojačanje

Ozvaničena saradnja

KK Borac angažovao veliko pojačanje

S. Mlaćo

Prvo pojačanje za KK Borac je dobro poznato ime. Radi se o Drašku Kneževiću.

On je u prethodnom periodu nastupao za Sutjesku iz Nikšića.

U svojoj karijeri igrao je još: KK Mladost Mrkonjić Grad 2012/2013, BC Igokea 2013-2015, BC Mladost MG 2015/2016, Zrinjski Mostar 2016/2017, Bosna Royal 2017/2018 i posljednje dvije sezone u Sutjesci iz Nikšića.

"Uprava kluba maksimalno se trudila da Draško vrati u Banjaluku iz koje je započeo svoju košarkašku karijeru, pored ponuda iz inostranstva (Rumunija, Belgija), Draško je izabrao Borac, na čemu mu se zahvaljujem.


Nadamo se da će do početka sezone restriktivne mjere biti smanjene i da će biti dozvoljeno odsustvo publike u dvorani krajem septembra, kada je planiran početak elitnog bh. košarkaškog takmičenja", istakli su iz KK Borac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi