Boris Džidić trener HKK Čapljina: Radujem se utakmici protiv svog bivšeg kluba

Čapljina dočekuje Slobodu

Boris Džidić trener HKK Čapljina: Radujem se utakmici protiv svog bivšeg kluba

Pred košarkašima HKK Čapljina sutra je teška utakmica protiv tuzlanske Slobode.

Čapljinci dočekuju OKK Sloboda koja je u prošlom kolu u dobroj utakmici protiv Borca prekinula niz od tri poraza i sigurno će i na zahtjevnom gostovanju u gradskoj dvorani u Čapljini željeti nastaviti s pozitivnim rezultatima. 

Trener HKK Čapljina svjestan je da ga sutra ne čeka nimalo lagan posao ali daleko od toga da je dobar rezultat sutra za Čapljince nerealan.

"Moram biti iskren i reći da imamo veliki problem što nismo u natjecateljskom ritmu" - kazao je Džidić i dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Pogotovo zbog toga što je prvi dio te pauze koju smo imali kod nas bila prisutna korona. Čak nismo mogli ni normalno trenirati jer imamo i dalje problema sa ozljedama i sumnjam da ćemo sutra nastupiti u kompletnom sastavu. Čeka nas opasan raspored utakmica ali već smo se susretali sa tim pa se nadam da ćemo se moći izvući i ovaj put."

Nije baš lagan protivnik na početku tog rasporeda? 
" Tako je, na početku tog raspored je jedna od zvučnijih i boljih ekipa, Sloboda. Sad su dobili jako važnu utakmicu i za razliku od nas su u tom natjecateljskom ritmu i dok mi nismo igrali od 20.12. ništa, oni su odigrali tri utakmice. Imaju par ekstra igrača za ovu ligu a na klupi jednog Damira Mulaomerovića. Naravno da očekujem da će biti teško ali radujem se svakoj utakmici ove sezone a pogotovo protiv svog bivšeg kluba gdje imam dosta prijatelja." - kazao je Džidić prije sutrašnje utakmice. 

Top Komentari

user1610286185
Capljina docekuje Slobodu u Mejdanu???? Prva i zadnja recenica kontra
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi