Boris Džidić: Uživat ćemo u atmosferi u Donjem Vakufu

Boris Džidić pred gostovanje HKK Čapljina kod KK Promo

Boris Džidić: Uživat ćemo u atmosferi u Donjem Vakufu

HKK Čapljina vratila se u elitni rang bosanskohercegovačke košarke. Učinili su to s Borisom Džidićem na klupi koji Čapljince predvodi i u povratničkoj sezoni u PL u koji je tim iz doline Neretve krenuo sasvim solidno. 

Čapljina je nakon velike borbe pala u Kaknju na otvaranju prvenstva dok su u drugom kolu kod kuće razbili Mladost iz Mrkonjić Grada koja je u premijeri pred svojom publikom slavila protiv jednog od favorita lige, tuzlansku Slobodu. 

Pred timom Borisa Džidića gostovanje je kod još jednog novaka u ligi, ekipe Proma iz Donjeg Vakufa a pred ovu utakmicu Boris Džidić za SportSport.ba kaže slijedeće:

"Očekuje nas izuzetno motiviran protivnik koji će imati ogromnu podršku sa tribina" - govori nekadašnji izbornik mlađih kategorije Bosne i Hercegovine i dodaje:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Imaju par jako zanimljivih igrača, pogotovo mlađih koji se još nisu razmahali u Premijer ligi.
Znam iz osobnog iskustva dok sam sa juniorskom reprezentacijom boravio u Donjem Vakufu, koliko grad živi za košarku i za Promo. Oni su mnogo bolji tim nego što sugeriraju prva dva kola i mi ćemo ući u utakmicu sa maksimalnim respektom prema njima. Znam također da su i u Promu svjesni da nemaju pravo na lošu utakmicu i da će im taj pritisak pobjede biti u mislima.
Dolazimo pokazati da naša utakmica sa Mladosti, gdje smo uvjerljivo slavili , nije bila slučajnost.
Sigurno je jedno, uživat ćemo u atmosferi koju će u dvorani napraviti navijači Proma" - kazao je Boris Džidić pred susret Proma i Čapljine koji su igra sutra u 18h u Donjem Vakufu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi