Bosansko veče u NBA ligi

Musa i Nurkić na parketu

Bosansko veče u NBA ligi

M. Šljivak

NBA liga vratila se sinoć nakon četiri mjeseca.


Najjača košarkaška liga svijeta nastavljena je pod balonom u Orlandu, a već večeras ćemo imati šansu da gledamo dvojicu bh. košarkaša na parketima.

Prvi bi na parket trebao Džanan Musa. Brooklyn Netsi od 20:30 sati igraju meč protiv 'domaćina' Orlando Magica. Musa se svakako nada određenoj minutaži, iako u pripremnim utakmicama nije dobio previše prostora.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Ipak, najviše pažnje svakako privlači povratak Jusufa Nurkića na parket. Nakon 16 mjeseci Bosanska zvijer se vraća i po igrama iz priprema, izgleda kao da nikad bolji nije bio.

Portlandu je protivnik direktni rival za doigravanje Memphis, a svi jedva čekamo da vidimo šta će Nurk napraviti u ovom duelu.

Opkladu u Mozzartu za ovaj meč možete OSTAVITI OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.