Bosna-Royal angažovala novog igrača u borbi za opstanak
Mladi košarkaš iz Zenice nakon što je raskinuo ugovor s OKK Čelik odlučio je svoju karijeru nastaviti u KK Bosna-Royal

Sarajlije u ponedjeljak dočekuju Radnik

Bosna-Royal angažovala novog igrača u borbi za opstanak · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Košarkaši Bosna-Royala u ponedjeljak će na svome terenu u okviru 11. kola lige BiH dočekati ekipu Radnika. Ovaj meč će biti od velike važnosti za tim iz Sarajeva u borbi za opstanak.

Sarajlije imaju omjer od dvije pobjede i sedam poraza, dok je Radnik ispred Bosne na omjeru od tri pobjede i šest poraza.

U narednim utakmicama Bosna-Royal će biti pojačana za još jednog igrača. Riječ je o 23-godišnjem Benjaminu Bajramoviću, koji će pojačati konkurenciju ispod koša. Ovaj Zeničanin prije par dana raskinuo je ugovor s OKK Čelik, te je odlučio svoju karijeru nastaviti u Sarajevu, iako je imao još nekoliko ponuda.

Bajramović je u posljednjim utakmicama Čelika bio jedan od najboljih igrača, a sigurno da će ovaj mladi košarkaš dobro doći ekipi Bosne-Royal u borbi za opstanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sigurno da je raspoloženje u redovima Studenata na znatno većem nivou nakon pobjede protiv Zrinjskog u gostima u prošlom kolu. Eventualni trijumf protiv Radnika znatno bi popravio situaciju na tabeli kada je u pitanju ovaj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije