4

Komentari (4)

Ss.ba
Prvo da daju svi ostavke u savezu. Pa tek onda ravnat racune sa Bosnicem. Kakvi su to menadjeri? Kad ne mogu naci sponzore koje ce promovisat najbolji igrac Eurolige(Musa) ili jedan Nurkic. Ocigledno nije dovoljno samo da budes proslavljeni kosarkas da bi znao upravljat savezom. Tek sad dolazi na naplatu "škola" i zavrsen Travnicki fakultet gospodina MM33. I ako je podnio ostavku. Neko mora preuzeti odgovornost. Ovo se aferimi iz doba vladavine MM33. Odgovornost je i na dozivotnom sekretaru KK saveza. Zato svi trebaju da podnesu ostavke,sem gospodje Razije Mujanovic. Znamo kako su se kosarkasice mrzle u hladnoj dvorani..zasto se JJ oprostila od reprezentacije??
HamzaVojvoda
Pa vidla cura nema tu selameta. Bruka i sramota na svjetskom prvenstvu pojma nemaju. Ko sto rece fahrokonjhodzic dosle u australiju na odmor na yebacinu a ne da igraju
Mowzilla
Samo ostro Vedrane, posteno da bi ih se posteno i suspendovalo!
HamzaVojvoda
Tako je. Ne odustaj od para Vedrane moze to juka ko od sale platit ak mu je stalo do bosne i kose u bosni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.