Milivoje Božović i u narednoj sezoni u Čeliku

Produžena saradnja

Milivoje Božović i u narednoj sezoni u Čeliku

A. Beganović

Iskusni 35-godišnji srbijanski košarkaš Milivoje Božović i u narednoj sezoni nosit će dres zeničkog Čelika.

Čelni ljudi zeničkog Čelika polako slažu igračku križaljku za narednu sezonu, a danas su obavijestili javnost da će i u narednoj sezoni boje ovog kluba braniti Božović.

Radi se o iskusnom košarkašu koji je u prošloj sezoni briljirao. Proglašen je za najboljeg igrača prvenstva a izabran je i u najbolju petorku lige.

U Čelik je stigao početkom prošle sezone iz mađarskog Oroszlanyija, a ranije je nastupao u Bosni i Hercegovini braneći boje Kaknja i Slobode.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U svojoj bogatoj karijeri nastupao je i za Vršac, Budućnost iz Podgorice, Borac iz Čačka, Vojvodinu iz Novog Sada i rumunsku Craiovu.

Top Komentari

FRLegioen
Zenicanin sam al totalno ravnodusan za OKK Celik.Nece na tekmama imati 100 gledalaca
1 6
FRLegioen
Zivi bili pa vidjeli koliko ce taj klub imati podrsku!NK Celik u kantonu bice duplo posjećeniji nego taj Fudin OKK Celik
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi