Čelik i Bosna u sve težoj situaciji
FOTO: D. Kurbegović

Novi ubjedljivi porazi u prvenstvu

Čelik i Bosna u sve težoj situaciji

H. Zilić

Košarkaški klubovi Čelik i Bosna u sve su težoj situaciji.

U današnjim mečevima košarkaškog prvenstva BiH doživjeli su teške poraze.

Čelik je kao gost poražen od Bratunca rezultatom 105:86. Kod Bratunca najefikasniji je bio Ćirković sa 24 poena i dvije asistencija, dok je kod Čelika Čerkezović postigao 23 poena i dodao osam skokova.

Sarajevska Bosna je deklasirana u Trebinju od domaćeg Leotara rezultatom 108:60. Fazlić je bio najbolji pojedinac kod Bosne sa 20 poena, pet skokova i tri asistencije, dok su kod Leotara Jeftić i Šakotić postigli po 14 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Čelik i Bosna imaju dosta finasijskih problema, igrači odlaze i sigurno će do kraja biti veoma turbulentna sezona u Zenici i Sarajevu.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
Sta vam je ovdje ce igrati Partizan za dvije godine. Tako reko Kenan Uzunovic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi