Ognjen Radić: Trojke Stronga su presudile

Trener KK Bratunac

Ognjen Radić: Trojke Stronga su presudile

M. Šljivak

Trener KK Bratunac Ognjen Radić zadovoljan je igrom svog tima usprkos porazu u Sarajevu kod Spars Realwayja (84:78).

Radić ističe da su ovaj meč presudile trojke Darriona Stronga.

"Željeli smo pružiti što jači otpor, nadali smo se da će nešto lošije odigrati energetski nakon teške utakmice u Splitu. To se obistinilo, odlučivale su nijanse, a to su trojke Stronga. Pogodio nam je s jedne noge pogodio šuteve. Rizikovali smo, pustili smo Vrabca, ali i on je pogodio tu trojku. Zaslužena pobjeda Sparsa, ali ovo za nas nije poraz, zadovoljan sam svojom ekipom".

U narednom kolu Bratunac dočekuje Igokeu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Želimo odigrati što bolje, igrat ćemo rasterećeno i mislim da ćemo imati tako šanse. Ekipe koje igraju na dva fronta teško odgovaraju energetski. Protiv Igokee smo u prvom meču igrali na jednu loptu. Nadamo se da će ove egal završnice nekad otići u našo korist".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi