Musa obožava igrati u takvoj atmosferi: Navijači Breogana sinoć su napravili spektakl u dvorani!

Španski tim stigao do nove pobjede

Musa obožava igrati u takvoj atmosferi: Navijači Breogana sinoć su napravili spektakl u dvorani!

E. Čaušević

Košarkaši Breogana sinoć su na svom parketu pobijedili Fuenlabradu sa 97:89, a još jedan odličan meč odigrao je Džanan Musa.

Breogan je nastavio odličnu seriju rezultata i nakon pobjede protiv Valencije sinoć su uspjeli da upišu novi trijumf.

Džanan Musa je protiv Valencije odigrao najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone, a bh. košarkaš je i sinoć protiv Fuenlabrade bio daleko najbolji igrač svoje ekipe koju je vodio do nove pobjede.

Momak iz Bihaća je utakmicu završio sa 25 poena, sedam skokova i šest asistencija i imao je ukupnu valorizaciju 39 poena što najbolje pokazuje da je odigrao još jednu sjajnu utakmicu.

Breogan sada ima osam pobjeda i šest poraza u prvoj sezoni nakon povratka u društvo najboljih, a Musa je još jednom pokazao da je dolazak u ovaj španski klub za njega bio pun pogodak.

Musa i društvo su vratili duh košarke u dvoranu Breogana u kojoj je sinoć bila nevjerovatna atmosfera. Klub je objavio dio sjajne atmosfere sa sinoćnje utakmice, a ovaj video oduševio je košarkašku javnost.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Nije tajna da Musa itekako voli da igra u takvoj atmosferi koja mu daje dodatni motiv, a to se i sinoć još jednom dokazalo.

Top Komentari

Mackintosh
Sad ce ga Lakersi namah zvat
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti